top of page

Våre kontorer

Advokatfirmaet Sterk AS har nylig flyttet til en ny og sentral beliggenhet ved St. Olavs Plass 3, strategisk plassert i hjertet av Oslo. Denne nye adressen, like i nærheten av det ikoniske Oslo Tinghus og midt i byens forretningsdistrikt, forsterker vår tilstedeværelse i byens juridiske kjerne og forbedrer vår evne til å betjene klientene med økt profesjonalitet og effektivitet.

 

Vårt nye kontor er enkelt tilgjengelig med både bil og offentlig transport. Vi tilbyr praktiske parkeringsmuligheter på Edderkoppen P-hus, og ligger nær flere buss- og trikkeholdeplasser. For de som reiser fra andre områder, er vi fortsatt bare en ti minutters tur fra Oslo S.

 

Kontorene våre kombinerer en gunstig beliggenhet med et innbydende og moderne miljø. De lyse og luftige lokalene er elegant dekorert med kunstverk som inspirerer til kreativitet og nyskapning. I området rundt kontoret finner du et mangfold av restauranter, butikker og kulturelle severdigheter som Nationaltheatret og Nasjonalgalleriet, alle innenfor en kort gåavstand.

 

Hos Advokatfirmaet Sterk AS forblir vårt engasjement for å tilby førsteklasses juridisk bistand uendret. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre nye kontorer på St. Olavs Plass 3, og fortsette å støtte deg med vår ekspertise og dedikasjon midt i Oslo.

bottom of page