top of page

Våre kontorer

Advokatfirmaet Sterk AS ligger strategisk plassert ved CJ Hambros plass 2C, rett ved det ikoniske Oslo Tinghus, midt i byens forretningsdistrikt. Dette gir oss en optimal beliggenhet i byens juridiske nav og setter oss i stand til å betjene klientene våre med høy grad av profesjonalitet og effektivitet.

Kontoret vårt er lett tilgjengelig, både med bil og offentlig transport. Vi har parkeringsplasser på stedet og ligger i umiddelbar nærhet til flere buss- og trikkeholdeplasser. For de som kommer fra lenger unna er vi bare en kort ti minutters tur fra Oslo S.

I tillegg til gunstig beliggenhet byr kontorene på et innbydende og moderne miljø. De lyse og luftige lokalene er dekorert med spennende kunstverk som bidrar til en kreativ atmosfære. Rett ved kontoret ligger et utvalg restauranter, butikker og kulturelle severdigheter som Nationaltheatret og Nasjonalgalleriet, bare tre minutters gange unna.

I Advokatfirmaet Sterk AS er vi dedikert til å gi klientene våre den beste juridiske bistanden tilgjengelig, og ser frem til å ønske deg velkommen til kontorene våre midt i Oslo.

bottom of page