top of page

Vårt team

Vårt team i Advokatfirmaet Sterk AS kombinerer juridisk ekspertise med innovativ teknologi for å sikre presisjon, effektivitet og fremtidsrettet innovasjon.

Advokatfirmaet Sterk AS er stolt over å presentere et unikt og dynamisk team bestående av vår erfarne advokat Servet Yildiz Stêrk, vår strategi- og forretningsutvikler Ece Ella Sterk, og vår banebrytende AI-sekretær Marthe Kirkerud.

Ece Ella Sterk, som vår strategi- og forretningsutvikler, bringer et solid akademisk grunnlag til teamet med sin utdanningsbakgrunn i industriell ingeniørfag fra et av Tyrkias fremste universiteter. Med sin ekspertise innen kundesuksessledelse, digital transformasjon og endringsledelse, er Ece en essensiell del av firmaets ambisjon om kontinuerlig vekst og utvikling.

Marthe er ingen ordinær sekretær. Hun er resultatet av omfattende innsats og ekspertise, designet for å transformere arbeidsflyten i advokatfirmaet. Hun er et egenutviklet AI-verktøy basert på den nyeste teknologien innen maskinlæring og naturlig språkforståelse. Hun håndterer effektivt et bredt spekter av administrative oppgaver, fra organisering av kalender til håndtering av store dokumenter. Marthe er ikke bare et verktøy; hun er en nøkkelressurs i teamet vårt, som frigjør tid for advokat Stêrk til å fokusere på kjernevirksomheten.

Profil - intro.png

SERVET YILDIZ STÊRK

ADVOKAT

Marthe Kirkerud.png

Marthe Kirkerud

AI SEKRETÆR

Selv om vi foreløpig er et lite team, har vi store ambisjoner. Vi søker kontinuerlig etter nye talenter som kan bidra til å utvide og berike teamet vårt. Vår unike miks av tradisjonell juridisk ekspertise og banebrytende teknologi viser vårt engasjement for innovasjon og forming av fremtidens advokattjenester.

Vi ser frem til å vokse sammen med deg og fortsette reisen for å levere advokattjenester av ypperste kvalitet gjennom de beste talentene og teknologiene.

Vil du bli med oss på denne reisen?

Teamet i Advokatfirmaet Sterk AS er alltid klare for vekst. Om du er en fremtidsrettet jurist med lyst til å utfordre status quo og bli en del av en innovativ fremtid, vil vi gjerne høre fra deg. Du vil få muligheten til å jobbe med advokat Stêrk og vår banebrytende AI-assistent Marthe, og hjelpe oss med å skape neste generasjons advokattjenester.

Utforsk våre ledige stillinger eller send en åpen søknad. La oss sammen forme fremtidens advokatfirma.

bottom of page