top of page

Email.

e@advokats.no

Tel.

+47 97306475

Ece Ella Stêrk er strategi- og forretningsutvikler hos Advokatfirmaet Sterk med bred erfaring innen digital strategi og dataanalyse. Hun er opptatt av å skape verdi for kundene gjennom en analytisk tilnærming kombinert med kreativ forretningsutvikling.

Som strategi- og forretningsutvikler i Advokatfirmaet Sterk bidrar Ece Ella Stêrk med innsikt og rådgivning for å utvikle firmaets tjenester og forretningsområder. Hun har bred kompetanse innen digital strategi, dataanalyse og prosjektledelse fra ulike bransjer. Ece evner å se nye muligheter og optimalisere prosesser med fokus på kostnadseffektivitet og lønnsomhet. Hennes analytiske og kreative evner, kombinert med internasjonal erfaring, gjør henne til en verdifull bidragsyter for å videreutvikle Advokatfirmaet Sterk i en stadig mer digitalisert verden.

BAKGRUNN

Ece Ella Stêrk har en bachelor i industriell ingeniørfag fra Boğaziçi University i Tyrkia. Hun har bred arbeidserfaring fra blant annet Philip Morris International, der hun jobbet med digital transformasjon og endringsprosjekter i salgsstyrken. Ece har også bakgrunn som kunde- og markedsansvarlig i edtech-selskapet Keystone Academic Solutions, der hun var en strategisk rådgiver for høyere utdanningsinstitusjoner innen online markedsføring og internasjonal studentrekruttering.

I Advokatfirmaet Sterk bidrar Ece med sin kompetanse på digital strategi og forretningsutvikling for å styrke firmaet i en stadig mer digital hverdag. Hun har fokus på å utnytte data og innsikt til å optimalisere prosesser og skape ny verdi. Ece er opptatt av kontinuerlig forbedring og å utfordre etablerte sannheter for å finne innovative løsninger til det beste for kundene og firmaet.

Erfaring

  • Strategi- og forretningsutvikler, Advokatfirmaet Sterk

  • Customer Success Manager / Marketing & Communications Manager, Keystone Academic Solutions

  • Digital Transformation & Deployment Executive / Digital Programs Executive, Philip Morris International

  • Internships: Finansbank, Garanti Emeklilik, British American Tobacco, Rocket Internet GmbH, L'Oreal, Royal Bank of Scotland, Bosch Turkey, Philip Morris International

Praksisområder

  • Digital strategi og transformasjon

  • Dataanalyse og prosjektledelse

  • Kundesuksess og -lojalitet

  • Forretningsutvikling og prosessoptimalisering

  • Online markedsføring og lead-generering

Forretningsutvikler

Ece Ella Stêrk

bottom of page