top of page

Grenseløs kompetanse, lokalt nærvær

OM OSS

Firmaet

Advokatfirmaet Sterk er et dynamisk firma med betydelig internasjonal erfaring. Vi bistår et bredt spekter av klienter, fra privatpersoner til store selskaper, både i Norge og utlandet. Vårt team jobber sømløst på tvers av landegrenser for å tilby skreddersydde juridiske løsninger av høyeste kvalitet.

Bilde av Advokatfirmaet Sterks logo i frosted glass på et kontorvindu, som reflekterer en moderne og profesjonell virksomhet.

Vår Filosofi

I kjernen av vår virksomhet ligger en dyp overbevisning om at juss handler om mer enn paragrafer og lovverk – det handler om mennesker, relasjoner og historier. Vi forstår at bak hver sak finnes det unike omstendigheter, mål og utfordringer.

For våre bedriftsklienter dykker vi dypt for å forstå deres spesifikke kommersielle landskap og ambisjoner. Ved å kombinere denne innsikten med vår omfattende juridiske kompetanse, blir vi en verdifull partner som kan navigere komplekse juridiske terreng og bidra til å realisere deres forretningsmål.

For våre privatklienter lytter vi nøye til deres personlige historier og bekymringer. Vi vet at juridiske problemer ofte er forbundet med følelsesmessige påkjenninger, og vi strekker oss langt for å tilby ikke bare juridisk rådgivning av høyeste kvalitet, men også medmenneskelighet og støtte gjennom krevende tider.

Vårt mål er alltid det samme: Å sikre at hver klient føler seg hørt, forstått og ivaretatt. Vår evne til å forene dyp juridisk ekspertise med genuin forståelse for våre klienters behov, gjør oss til en pålitelig partner og en sterk beskytter av deres interesser.

Menneskene

Samarbeid, åpenhet og mangfold er hjørnestenene i vår bedriftskultur. Vi verdsetter ulike perspektiver og jobber tett sammen for å finne effektive løsninger. Med en grunnleggende filosofi som setter integritet, kvalitet og klientens behov i sentrum, er vi mer enn bare rådgivere – vi er pålitelige partnere.

Servet Yildiz Stêrk

Servet Yildiz Stêrk

Advokat

Ece Ella Stêrk

Ece Ella Stêrk

Forretningsutvikler

Vår Reise

Engasjement for Samfunnet

Vi brenner for å gi tilbake til samfunnet som har muliggjort vår vekst. Gjennom pro bono arbeid og diverse initiativer, jobber vi for å utgjøre en positiv forskjell – ikke bare for våre klienter, men for fellesskapet som helhet.

2023

Advokatfirmaet Sterk blir grunnlagt av den prisbelønte advokaten Servet Yildiz Sterk.

2024

Advokatfirmaet Sterk flyttet inn i nyoppussede lokaler på St. Olavs plass 3.

2024

Advokatfirmaet Sterk utvider med å etablere et nytt kontor i Izmir, Tyrkia.

Bli en Del av Vår Reise

Er du forberedt på å forme din fremtid hos Sterk? Vi er allerede klare til å ønske deg velkommen.

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle og ambisiøse advokater. Enten du er nyutdannet med et brennende engasjement eller en erfaren advokat på jakt etter nye utfordringer, har vi spennende muligheter for deg. Som en bedrift i vekst med store ambisjoner, verdsetter vi individer som omfavner forandring og ser etter muligheter til å utvikle seg. Bli med på reisen og ta det neste steget i karrieren hos Advokatfirmaet Sterk.

Fyll ut søknadsskjemaet nedenfor og ta det første steget mot en spennende fremtid hos Advokatfirmaet Sterk. Vi ser frem til å høre fra deg og utforske mulighetene sammen.

Stilling
Kontor
Bilde av Advokatfirmaet Sterks stempel ved siden av et klart avtrykk på et papir, som symboliserer autoritet og juridisk kvalitetssikring.

"Rettferdighet er lovens sjel; som advokat er jeg dens vokter."

Servet Yildiz STêrk
Bilde av Advokatfirmaet Sterks logo elegant vist i et møterom, med et ryddig og profesjonelt møtebord i forgrunnen, som fremstiller et innbydende sted for klientmøter.

Hva Gjør Oss Annerledes

Advokatfirmaet Sterk kombinerer dybdekompetanse, personlig tilnærming og fremtidsrettet perspektiv. Vår styrke ligger i evnen til å bygge nære og tillitsfulle klientrelasjoner. Vi går i dybden for å forstå de juridiske, menneskelige og kommersielle dimensjonene ved hver sak, noe som gjør oss i stand til å finne innovative løsninger perfekt tilpasset den enkelte klients behov.

Vårt team har bred erfaring fra ulike juridiske felt og jurisdiksjoner, noe som gir oss et unikt fortrinn når det gjelder å håndtere saker som krysser fagområder og landegrenser.

Fremfor alt er det vårt engasjement for å levere resultater av høyeste kvalitet som definerer oss. Vi er opptatt av å skape langsiktig verdi for våre klienter. Ved å kombinere juridisk skarphet, kommersiell forståelse og personlig dedikasjon, hjelper vi dem med å navigere komplekse juridiske landskap, beskytte deres interesser og realisere deres mål.

Hos Advokatfirmaet Sterk får du mer enn bare en advokat – du får en pålitelig partner som er der for deg i tykt og tynt.

bottom of page