top of page

SPESIALISERT JURIDISK BISTAND I NORSK-TYRKISKE FORHOLD

Advokatfirmaet Sterk er et norsk advokatfirma med fokus på å bygge bro mellom Norge og Tyrkia. Vi tilbyr skreddersydd og målrettet rådgivning av høy kvalitet til både bedrifter og privatpersoner.

Vår ekspertise innenfor relevante juridiske felt, kombinert med vår flerkulturelle kompetanse, gjør oss i stand til å navigere effektivt i komplekse juridiske landskap på tvers av landegrensene. Enten du søker å etablere virksomhet, ekspandere internasjonalt eller håndtere personlige juridiske anliggender, er vi en pålitelig partner å ha ved din side.

Har du spørsmål om norsk-tyrkiske forhold?

Advokatfirmaet Sterk

Din pålitelige partner i norsk-tyrkiske forhold

I en verden full av juridiske utfordringer, er det viktig å ha en partner som ser mulighetene der andre ser hindringer.

Advokat Servet Yildiz Stêrk

SKREDDERSYDD RÅDGIVNING FOR BEDRIFTSKLIENTER

Vi tilbyr spesialtilpasset juridisk rådgivning for bedriftsklienter med interesser i både Norge og Tyrkia. Vår dybdekunnskap om det norsk-tyrkiske forretningsmiljøet og spisskompetanse innen maritim sektor og forhandlinger sikrer at dine interesser ivaretas optimalt.

PERSONLIG OPPFØLGING I ARV- OG FAMILIESAKER

Vårt team tilbyr skreddersydde løsninger innen arv- og familiesaker som krysser norsk-tyrkiske grenser. Vi kombinerer juridisk ekspertise med kulturell forståelse for å sikre klare og fordelaktige utfall for våre klienter.

EKSPERTISE INNEN EIENDOMSTRANSAKSJONER OG INVESTERINGER

Enten du er norsk investor interessert i det tyrkiske markedet eller tyrkisk bedrift med ambisjoner i Norge, tilbyr vi omfattende juridisk rådgivning i alle faser av eiendomstransaksjoner for å sikre en vellykket prosess.

EN BRO AV EKSPERTISE

Advokat Servet Yildiz STêrk

Advokat Servet Yildiz Sterk, grunnleggeren av firmaet, bringer en unik kombinasjon av juridisk dyktighet og dyp forståelse for både norske og tyrkiske kulturelle og juridiske landskap.

Med avansert kunnskap i tyrkisk språk og kultur fra Universitetet i Oslo og det prestisjetunge Bogazici Universitetet, samt forhandlingsteknikker fra Yale Universitet, er han godt rustet til å navigere de komplekse forretnings- og personlige juridiske utfordringene som våre klienter står overfor.

Suksesshistorier

Advokatfirmaet Sterk har vært en uvurderlig partner for vårt selskap i vår ekspansjon til Tyrkia. Deres inngående kunnskap om tyrkisk forretningskultur og juridiske landskap har vært avgjørende for vår suksess. Servet Yildiz Sterk og hans team har levert førsteklasses rådgivning og støtte gjennom hele prosessen, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med resultatene.

En tidligere klient

Da jeg stod overfor en kompleks arvetvist som involverte både norske og tyrkiske lover, visste jeg ikke hvor jeg skulle henvende meg. Advokatfirmaet Sterk ble anbefalt av en venn, og jeg er så glad for at jeg valgte å jobbe med dem. Deres empatiske og profesjonelle tilnærming, kombinert med deres ekspertise innen internasjonal arverett, sikret et gunstig utfall for meg og min familie. Jeg vil ikke nøle med å anbefale dem til andre i lignende situasjoner.

En tidligere klient

Som en tyrkisk entreprenør med ambisjoner om å etablere meg i Norge, var Advokatfirmaet Sterk det perfekte valget. Deres dyptgående forståelse for både norsk og tyrkisk forretningskultur har vært uvurderlig i min reise. Servet Yildiz Sterk og hans team har ikke bare gitt meg juridisk rådgivning av høyeste kvalitet, men har også fungert som kulturelle brobyggere, noe som har bidratt til en smidig og vellykket etablering i det norske markedet. Jeg er dypt takknemlig for deres støtte og ekspertise.

En tidligere klient

STERK

bottom of page